Ingezonden

NPO beurs

Geachte heer Oomen,
Omdat ik niet op Instagram,Facebook etc. actief ben wil ik vragen het volgende in uw rubriek op te nemen.
Reactie NPO Manifestatie Houten.
Langs deze weg wil ik de vele bezoekers bedanken voor de positieve reactie op mijn "actie" borden waarmee ik beide dagen op de Nat.Manifestatie te Houten heb rondgelopen.
Echt honderden bezoekers gaven te kennen dat zij het volledig eens waren met de teksten: Boe, NPO u moet beter uw best doen voor uw leden en Het opwaarderen van de software kost de leden 1,5 tot 2 miljoen euro.
Een heel groot aantal kwam zelfs met de vraag waarom ik niet nog meer borden met teksten had gemaakt, want er valt nog zoveel te verbeteren etc. etc. Ik heb echter maar twee handen.
Er waren over beide dagen echter 2 opmerking die ik niet kon begrijpen, maar u niet wil onthouden.
1)
Meneer, ik neem mijn petje af voor uw actie. Helemaal mee eens, maar hierdoor gaan nog meer leden naar de ZLU ?
2)
Een vrouw van 1 van de NPO bestuurders riep: Weet u wel hoe hard mijn man en de andere werken ? Ik heb als antwoord gegeven. Goedemorgen mevrouw ............ Maar het gaat hier om de kwaliteit, niet om de kwantiteit van werken. Ik weet niet of zij het begrepen heeft.
Beste leden. Laat uw stem horen deze winter en draag door een positieve
en onderbouwde discussie mee aan een betere organisatie.
M.A.Allessie

Update NPO beurs

Ik ben het met de Heer Allesie eens het NPO maakt de duivensport kapot .De prijzen zijn schandalig wat ze rekenen voor het keuren van klokken en een update en stickers.
Je betaald bij het NPO 0.50 voor sticker bij unikon 4.00 .En het NPO maar schrijven promoten de duiven sport.
In mijn vereniging zijn er mensen die weer overgaan op handklokken omdat ze het niet meer kunnen betalen.
Wat blijft over van onze mooi duivensport.
Gr Nico Barendrecht

Upd NPO beurs

Geachte heer Oomen,
Allereerst bedankt voor het plaatsen van mijn reactie op de Nat. Manifestatie in uw rubriek.
De rede dat ik niet op Instagram, Facebook etc. aanwezig ben is, dat regelmatig reacties op dit soort stukjes in een verkeerd daglicht / perspectief worden gezet.
De bedoeling van mijn actie op de Nat.Manifestie was om het Bestuur van onze organisatie er op te wijze dat zij te ver van de leden afstaan en daardoor niet weten hoe het met onze fijne sport is gesteld.
Elkaar heel lief vinden op vergaringen snijd geen hout. Durf voor je mening uit te komen. We hoeven niet allemaal vriendjes te zijn, maar discussieer met respect voor andermans standpunten.
Het reageren van de heer Barendrecht kan ik mij echter heel goed voorstellen, maar om te roepen dat de NPO onze sport kapot maakt, is mij een brug te ver.
Het bestuur ontbreekt het aan kwaliteit,kracht en kennis waardoor zij niet door de zure appel heen kunnen en willen bijten om de constructie van kiesmannen en afdelingen op de helling te zetten. Ook op het gebied van inkoop, harde afspraken met derde partijen en kennis op het gebied van software ontbreekt heel veel.
Dus nogmaals mijn oproep naar de leden. Ga naar de vergadering(en), laat uw stem horen. Laat u niet afschepen door uw eigen bestuur met de tekst: Het geeft toch niets wat wij inbrengen.
Laat uw stem horen !!!! Ga niet met alles klakkeloos akkoord. Samen zijn (nog) we sterk.
Met vr. gr.
M.A.Allessie
 

 

Mening geven  op oomentijn@hotmail.com