Ingezonden NPO en mevr Olfers

Geachte heer Oomen,
Op de laatste NPO vergadering is er een positieve stap gezet richting reorganisatie.
Mevr. Prof.Mr.Olfers gaat dit proces opstarten, begeleiden en uitvoeren wel tegen een tarief van € 235 per uur.
De eerste aanzet is voorlopig 86 uur dus rond de € 20.000
Als Mevr. Olfers en het Bestuur NPO na de Voorbereidingsfase ( kosten € 10.000) en de Ontwerpfase ( ook € 10.000) verder willen of moeten, omdat mevr. Olfers dit moet om e.e.a. verder af te ronden dan tegen een gunstiger uurtarief van € 180 per uur. We mogen er van uit gaan dat deze “grap”ons weer minimaal € 40.000 gaat kosten.
Ook hier is ,net als bij PV affaire,vaststellen kosten upgrade systemen en vele andere zaken weer geen maximum vastgelegd. Men kan onbeperkt blijven declareren !!!
Wel was het fijn om van de voorzitter dhr. Buwalda te horen dat er in de vorige 3 of 4 reorganisatie stukken, die nog in de la lagen en waar nooit iets mee was gedaan, vast ook wel een aantal goede dingen
zouden staat die men weer kon gebruiken.
Zullen we met z’n ALLEN op de Nat. Manifestatie in Houten zaterdag om 10.30 uur bij de NPO stand
 gaan staan en luid BOE roepen ?

Met vr. gr.
M.A.Allessie

Ingezonden

Npo en Mevr Olfers

Geachte heer Oomen,
Allereerst wens ik U en de Uwen vanzelfsprekend ook Fijne Feestdagen en een Gezond en Sportief 2016 toe.
Voor uw rubriek Ingezonden meningen heb ik het volgende supplement / update bij: NPO / Mevr. Olfers
Oeps, hopelijk krijg ik ongelijk, maar ……..
Op 3 december jl. zijn de afgevaardigden van de 12 afdelingen, NPO en Bureau in het van der Valk hotel in Veenendaal bijeengekomen om, onderleiding van Mevr.Olfers, tot aanzet van herstructurering van onze organisatie te komen. Afgesproken wordt om een verslag van de bijeenkomst te publiceren.
Bovenstaande komt o.a. op 12 december op de site van Afdeling 7 te staan, bij geen van de andere afdelingen heb ik iets kunnen vinden. Tot heden is er dus weer “radio stilte”, ondanks dat er is toegezegd dat het verslag ook op de NPO site komt ( wanneer is niet gezegd?)
Zorgelijk is wel de uitspraak “dat het uitgangspunt is om in 12 maanden tot resultaten te komen”. Hopelijk zijn de financiële consequenties goed vastgelegd.(waarvan akte)
Ook ben ik, net als vele NPO leden, nieuwsgierig waar onze afgevaardigde mee naar huis zijn gekomen om ons inzicht te geven in en van de plannen. Wanneer zijn er inspraak momenten?
Hopelijk krijg ik ongelijk, maar ……………
M.A.Allessie

 

 

Mening geven  op oomentijn@hotmail.com