Terug naar startpagina

 


Hallo
Ik was het lange wachten zat en heb een mail naar L1 Tv gestuurd met de vraag of en wanneer de opnames over duivenliefhebbers en roofvogels nog eens in de uitzending kwam en
kreeg als antwoord ; deze week dus opletten om 17.30 uur en verder ieder uur. Verder pitts en pipa een mail gestuurd om hen beide en de liefhebbers uit Belgie te bedanken
dat ze de petitie massaal ondertekend hebben, ik heb hier echter niets over gelezen op hun site dus dan maar langs deze weg BEDANKT.
Verder wil ik ook langs deze weg de +/- 12000 Nederlandse liefhebbers bedanken die de petitie nog niet ondertekend hebben. Prima samenwerking.
Vr.Gr.Pé

Bedankt dat je er zelf even achterna ging. Dacht dat het er niet meer van kwam. Top!

Update
Goeden avond,
Met be/verwondering maar weer eens een oproep van Pe gelezen. Ik vind dat deze heer zich telkens weer voor al die waardeloze strontkrabbers inspant zonder dat er ook maar iets voor terugkomt. 12000 zich duivenliefhebbers noemende labbekakken die zijn inspanningen maar voor lief nemen. Wel stiekem onder elkaar het roofvogel probleem ventileren maar niet de moed hebben dit met naam en toenaam te ventileren in de petitie. Secretarissen van clubs zouden dit bv kunnen doen door clubnaam en aantal leden door te geven ik heb nog niet een liefhebber gehoord die geen last heeft. Dus dit kan dan gewoon gedaan worden tenminste indien de secretaris vlug wil zijn.
Ik vraag mij trouwens af wat men wil doen met al die semie ondertekenaars. Na een poosje gewoon klikeren?????
PE , realiseer je wel dat het meerendeel van de “”liefhebbers”” alleen belang hebben te weten te komen wat voor troep ze weer aan hun dieren kunnen verstrekken om van hun zooitje slechte duiven toch te proberen een goede te maken.
Zo lang de meerderheid dit nog niet begrijpt…
Fantastishe PE bespaar je verdere moeite
Groet Alexander

Update
Beste
Wil graag reageren op het schrijven van de petitie en de klacht dat twaalf duizend melkers nog niet gereageerd hebben . Waarschijnlijk komt dit door de manier waarop er gestemd kan worden.( internet) Als dit nu eens opgepakt wordt door de verenigingen met een schrijven waarop de liefhebber alleen maar een handtekening hoeft te zetten en dat iemand in die vereniging rond gaat met dit papier en de mensen hierop aanspreekt , weet ik zeker dat iedere duivenmelker hiervoor tekent.


Update
Ik vind inderdaad dat er teveel geklaagd wordt over roofvogel overlast, maar er maar een minderheid stemt!! 18.000 duivenmelkers waarvan ruim 5000 getekend, En wellicht helft anoniem. Nog geen 25 procent die ondertekend heeft. Schandalig dat meerderheid dit niet steunt. Ze willen waarschijnlijk teren op andermans vele werk die ze hierin steken, en zelf er mee van willen profiteren. Zo werkt dit niet! We hebben iedereen nodig die zich duivenmelker durft te noemen. En inderdaad troep wat ze geven aan slachtduiven en hopend op een wonder is hun prioriteit. Ze beseffen niet dat een topper zeldzaam is en niet voor niets grof voor wordt betaald. Juist omdat er bijna geen toppers zijn. Ons belang ligt niet bij toppers of het reclameren van troep waar wel veel aandacht aan wordt besteed. Ons doel is de duivensport redden!! Ze beseffen niet dat als deze problemen zo doorgaan en straks bijna niemand meer over is, En ze niets meer hebben aan die toppers, maar enkel voor de poelier. Er is geen enkele afdeling die wedstrijden laat organiseren voor te weinig duiven. Dus teken massaal!!!! En steun ons belang!! Zonder de kleine melkers, waren er ook geen topmelkers!!! Kan uren doorgaan maar laat t hierbij!! SCHANDALIG!!
Mvrgr
Mja

 
Update
Het is vandaag uitgezonden!! Wel veel belangrijk uitleg eruit geknipt
https://l1.nl/l1nws-duivenmelkers-139955/

 

vragen-Antwoorden via info@duivenmarktplaats.nl

Oudere vragen klik hier....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Terug naar startpagina