Terug naar startpagina

 

RINGEN:

Goedendag.

Beste Martijn mijn vraag gaat over het volgende , is er misschien iemand die enige uitleg kan geven over de ringen problematiek.
Hoe dit heeft kunnen gebeuren en waarom er van uit het NPO helemaal geen tekst of uitleg komt.
Op dit moment van schrijven nog geen ringen in vereniging en weer 2e noodactie opgezet voor noodringen.
Waar ik me zorgen om maak is de geslotenheid van NPO, die toch open ,eerlijk en transparant naar leden toe willen zijn.
Is 1 van de doelstellingen van GPS 2021, ook zal mij benieuwen hoe afrekening van extra ringen word afgehandeld, daar
de oorzaak niet bij de leden licht. En die dan ook geen belang hebben voor extra betaling.
Afwachtend op de reacties en misschien enige duidelijkheid wil ik u en ieder andere reageerder alvast bedanken.
Met vr sportgroeten LF

Beste, ik verbaas mij dat NPO zwijgt, het probleem ligt mijns inziens niet bij hun, mogelijk zijn ze te goeder trouw geweest en gedacht het komt goed zoals elk jaar,het probleem zal zitten in het feit dat de producent meedraaide in een reeks van bedrijfsovernames, en problemen die daar bij horen, op zich wel een slechte zaak , ik lees in reacties er moet een andere producent gezocht worden, maar wie gaat de productie van ringen nog ter hand nemen, wie gaat een investering doen om ringen te maken voor de prijs van 7 cent per stuk ( excl. drukken eigendomsbewijs)


Upd ringen

Schandalig! Ben boos en teleurgesteld in de manier waarop dit is gegaan. Of het bij het npo ligt of producent dat ter zijde. Heb een hele ronde jongen 40 stuks! Op moeten ruimen!! Heb geen noodringen besteld. Waar moet ik met de bestelde ringen naartoe als ik alles met noodringen moet ringen. en dubbele kosten! Vind het zeer merkwaardig dat dit niet ruim van te voren kenbaar is gemaakt. Dan had ik ze later gekoppeld. En dat ze niks zeggen over deze problematiek vind ik het ergste. Leg de leden uit waar de problemen vandaan komen. Scheelt wellicht hoop frustratie en vraagtekens. Prachtig opgekomen jongen op moeten ruimen wat was Dat een vreselijk moment.

Beste het zou niet mijn keuze zijn ik had liever noodringen als geen jongen, ik begrijp dat u teleurgesteld bent in de gang van zaken, maar de jonge duiven zullen een kleine 20 dagen oud geweest zijn, erg jammer, zij zijn uiteindelijk de dupe

update
Deze brief werd mij door meerdere toegezonden, waarvoor dank, het is een late en voor mij twijfelachtige reactie, vreemd dat de problemen al lang gekend waren, en dat men wachtte met ruchtbaarheid te geven, het had begin december gecommuniceerd kunnen worden

Brief


 

 

vraag kan men stellen op oomentijn@hotmail.com

Oudere vragen klik hier....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Terug naar startpagina