Terug naar startpagina

 
FMT all round mix

Hoi Martijn,

Ik wil mijn duiven rond half februari koppelen. En dan tijdens het broeden een kuur met FMT allround mix geven. Deze mix is werkzaam tegen besmetting door trichomaden, hexamiten, salmonella { paratyfus } E- coli en bacteriŽle infectie s in het algemeen. Is dit volgens u een juiste keuze of raadt u mij iets anders aan.
Alvast bedankt en een fijne jaarwisseling
Mvg. Marc.

Marc persoonlijk ken ik het gebruik niet, ik weet dat het een niet geregistreerd product is bestemd voor export,dus gebruik in Nederland valt onder de cascadewet het lijkt mij een combinatieprodukt, mogelijk kunnen lezers hun ervaring delen.( persoonlijk vindt ik het wel wat veel tegelijk)

Update FMT mix

FMT mix , Martijn ongeregistreerd middel is een verboden middel NVWA heeft onlangs beslag gelegd op 64 ton !!! ongeregistreerd middel !!! Goed jaarwisseling en voorspoedig 2018

Frans allereerst voor jullie ook een goed 2018, verder is het zo dat medicijnen per land een registratie kunnen hebben, wij zijn ook producent van medicamenten en hebben onlangs ornicure laten registreren, voor 7 landen, maar we hebben ook medicijnen geregistreerd voor bepaalde landen, en voor andere landen niet, is er nu een medicament in een EU land geregistreerd, en niet voor Nederland bijv Theraprim, en een Nederlandse dierenarts wil dit toch verstrekken omdat hij/zij meent dat dit het beste is op dit moment dan kan deze de Theraprim toch kopen met een geschreven een ondertekende verklaring ,(cascadewet) maar deze medicijnen zullen nooit via internet worden aangeboden, verder is dierenarts gehouden om klachten en nevenwerkingen per ommegaande te melden bij de producent,er wordt veel aangeboden uit het grijze circuit bij voorkeeur verkocht via internet, vaak aangeboden vanuit buitenland, hierop wordt steeds meer en strenger toegezien door NVWA met soms grote inbeslagnames tot gevolg.
 

Upd FMT

Antwoord op FMT;
Waarom altijd maar blind kuren met van alles en nog wat ??
Als duiven na een gezondheidsonderzoek bij een dierenarts niets mankeren,
blijf er dan vanaf met medicijnen.
Heeft totaal geen meerwaarde en doet meer kwaad dan goed. !!
Een fijne jaarwisseling en het allerbeste voor 2018 gewenst voor allen. !!
Chiel.

Chiel voor jullie ook de allerbeste wensen en inderdaad, ik verbaas me er ook over waarom altijd iets willengeven en dan nog in bijzonder zaken uit het grijze gebied, terwijl er al een overladen assortiment is van geregistreerde ( getest en in orde bevonden) producten

Upd FMT

Fmt
Ik geef het al vele jaren en ben er zeer tevreden over , echt een goed product en het is niet teveel van het goede maar het werkt wel goed en duiven ondervinden er geen getekende pennen of nare gevolgen van en daar gaat het toch om.,Nu het niet meer in Nederland vrij verkoopbaar is gewoon via internet bestellen.
gr, Willem

Willem dank voor reactie

 

vraag kan men stellen op oomentijn@hotmail.com

Oudere vragen klik hier....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Terug naar startpagina