Terug naar startpagina

 
Duiven kopen

Hallo Martijn, wat duiven aankopen betreft kun je beter duiven halen bij degene waar je elke week klop van krijgt in de club.
Niet zo duur en de kans is net zo groot of nog groter als bij de profverkoper.
Heb je gemist in Rosmalen wordt met het jaar kleiner wel gezellig om wat bij te praten en op zondag heel rustig maar was ook te verwachten met dit weer.
Groetjes, gupke

Gupke dank voor goede raad, vwb Rosmalen, zaterdag hadden we met de familie iets heugelijks te vieren, en zondag wat extra gedaan vanwege dagelijks vroeg donker met de duiven, honden, paarden etc, N-Jan was bereidwillig om in mijn plaatsde prijs uit te reiken vanwege onze sponsorvlucht

Up imm erfgoed

Hallo Martijn,
Super positief dat we op de lijst staan.
Maar het filmpje wat omroep Max uitzond sloeg de plank mis volgens mij.
Er wordt weer een beeld geschetst dat onze sport alleen door oude mannen wordt beoefend .
en wat zie ik een oude man van 80 in stofjas die stront staat te schrapen.
niets ten nadelen van deze man hoor , wat hij gedaan heeft voor de duiven sport kunnen nog velen wat van leren, persoonlijk denk ik een van de beste melkers van Nederland.
Ze hadden beter zijn zoon Marco het woord kunnen laten doen.( topmelker)
Maar het gaat over imago opkrikken,dan moeten er jonge melkers naar voren geschoven worden en hun verhaal doen.
We moeten veel meer het grote publiek opzoeken met jonge duiven melkers, zo als vis tv b.v.
Het dak schijt en stofjas imago moeten we kwijt.
We moeten op een of andere manier het publiek duidelijk maken wat onze sport inhoud, want iedereen weet wat een duivenmelker is maar hoe het allemaal werk weet bijna niemand .
Als niemand het weet krijg je de jeugd ook niet, want wanneer je voor je zoon /dochter een duivenhokje in de tuin plaatst hangen er meteen 10 buren over de schutting en vragen of hij dak schijters gaat houden, ben je niet goed bij je hoofd .
Als de buren de sport beter begrijpen en er niet zo,n drukte van maken weet ik zeker dat er weer hokken geplaatst gaan worden en de sport weer gaat leven.
Misschien een idee om met de verenigingen open hok dagen te organiseren zodat we kunnen aantonen dat het een mooi maar ook serieuse sport is waar niemand last van zou moeten hebben.
GR PeterPeter dank voor reageren, inderdaad we moeten nu we zover zijn ons ook goed gaan profileren, laten we hier aan denken richting buitenwereld, en houdt de vuile was binnenshuis, draag positiviteit over


  

 

 

  


vraag kan men stellen op oomentijn@hotmail.com

Oudere vragen klik hier....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Terug naar startpagina