Terug naar startpagina

 
Duiven weer inzetten

Beste Martijn,

Kan je duiven, die twee jaar geleden na de jongen duivenvluchten vast hebben gezeten, volgend jaar weer inzetten op de vluchten.
Dank voor het antwoord.
Mvrgr
M.

Beste alles kan maar resultaat is niet te voorspellen, ze moeten eerst goed leren vliegen, dus langzaam opbouwen en stapje voor stapje de conditie en spieren weer opbouwen, zeker niet forceren i.v.m. blessures, de tweede zaak is ze komen te kort in hun vermogen om te oriŽnteren, ook dit zullen ze stapje voor stapje moeten oppikken, ze missen 2 jaar ervaring, dus het wordt een hele klus met mogelijk tegenvallende resultaten.


Update duiven weer inzetten

Hallo Martijn,

Hier ook ervaring mee. Dit met het beginnen met duivinnen te spelen. De jarige duivinnen kwamen nog wel redelijk (deze waren immers het jaar ervoor als jong gespeeld) maar de oudere duivinnen (die na hun geboortejaar niet meer gespeeld waren) kwamen uren te laat of werden verspeeld. En dit waren zelfs duivinnen die het als jong heel goed hadden gedaan. Ik denk dat ze de ervaring met andere duivinnen die elk jaar gespeeld zijn nooit meer in kunnen halen.
Gr Ron

Ron dank voor reactie, ik denk op uitzonderingen na dat het niet meevalt


  

 

 

  


vraag kan men stellen op oomentijn@hotmail.com

Oudere vragen klik hier....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Terug naar startpagina