Terug naar startpagina

 
Nieuw in de duivensport


Goedendag,

Als eerste laat ik ons voorstellen. Wij zijn John en Sandra uit Hoogvliet Rotterdam al 46 en 44 jaar oud ( en ja ik heb gehoord dat het in de duivenwereld jong is )
Sinds 2 maanden ,na vele maanden inlezen en overwegen , zijn we begonnen met de duivenport. Mede door mijn oom die in Limburg al meer dan 40 jaar duivensport doet en in het bestuur zit aan een vereniging daar.
Dus nu lekker in bezit van 15 leuke duiven met goede stambomen , lid geworden van een leuke vereniging en de npo.
En uiteraard lees ik op duivenmarktplaats al uw artikelen. Maar nu de vraag J
Overal lees ik dat wij alles moeten aanschaffen ,qua voer vitamines etc en dat je niet zomaar kan beginnen.
Maar wat raad u aan. Wij begrijpen het duurt een paar jaar om goede resultaten te halen in wedstrijden maar om te beginnen is er weinig begeleiding.
Hopelijk kunt u ons een Beetje hulp geven qua voeding en hoe verder te gaan.
Mvg,
John en Sandra


Beste, duivensport is er een van vallen en opstaan, maar met wat inspanning komen er resultaten, hiermee kunt u de tegenslagen die ook komen weer vergeten, plezier van uw duiven hebben is in eerste instantie het belangrijkste, kies een systeem wat niet te ingewikkeld is, uiteraard mag u me altijd vragen stellen, maar als u interesse hebt wil ik ook wel een keer in Rotterdam bij u stoppen, om wat uitleg te geven, laat maar weten wat u ervan denkt.


Update nieuw in de sport

Goedemorgen Martijn, Ik las het stukje van de 2 nieuwe liefhebbers in de duivensport. Hier moeten we met z'n allen zuinig mee omgaan. Wanneer er niemand in hun omgeving deze mensen helpen met raad en daad, kunnen ze bij mij altijd terecht. Ik speel met de duiven niet onverdienstelijk in Noord holland Kring 1., en kan ze best van raad voorzien. m.vr.gr. Chiel 06 11425989.


Beste Chiel dank ik hoop dat indien nodig ze u kunnen vinden, dank voor het sportieve aanbod  

 

 

  


vraag kan men stellen op oomentijn@hotmail.com

Oudere vragen klik hier....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Terug naar startpagina