Terug naar startpagina

 
Over voor geďnteresseerden

Martijn

Het valt me op dat in je artikel 38 en 39 het mede gaat over wielrennen.
Zelf kijk ik er nog wel eens naar wielrennen maar met dat hele doping gebeuren is me de moed in de schoenen gezakt. Ik zie het als de tegenstanders besodemieteren.
Maar wielrennen met duiven vergelijken kan tot op zekere hoogte. Als ik ploegleider zou kunnen worden ben ik er bijna zeker van dat mijn jongens goud-zilver en brons zouden winnen tijdens het W.K.
En wel als er landen ploegen waren zoals nu 8 man per ploeg en ik met 308 man aan de start zou verschijnen dan denk ik dat het heel simpel was of niet soms?
Wel denk ik dat dan de rapen gaar zouden zijn en dat het dezelfde dag verboden werd, zo niet dan zou dit ploegen en leden gaan kosten.
Laat een kampioenschap allen tellen voor de eerste 2 of 5 getekende dan heeft iedereen evenveel kans en zal die 114e of 96egetekende die dan de 1e en 2e prijs hebben minder pijn doen want de zogenaamde ploegleider
heeft dan meer geluk dan wijsheid. Het zal wel nooit gaan gebeuren maar toch wilde ik dit even kwijt.
Vr.Gr.Pé

Pe, de reden dat ik voor wielrennen momenteel veel waardering heb is dat ze zelf uit het zwarte dopinggat gekomen zijn, dus de wielersport heeft zichzelf terug geloofwaardig gemaakt, lees voor geinteresseerden 39 wat ik bepleit over megahokken , dan denk ik dat we op dezelde lijn zitten, in ieder geval dank voor uw mail

 

 

 

  


vraag kan men stellen op oomentijn@hotmail.com

Oudere vragen klik hier....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Terug naar startpagina