Terug naar startpagina

 
Wil dit kwijt
Beste oomentijn,

Wil dit even kwijt, je leest het regelmatig in het duivenblad het spoor. Kampioenen kiezen voor
Habru. Andersom is het precies hetzelfde habru kiest voor kampioenen. Ik als eenvoudige onbekende duivenliefhebber wou graag een ren en Spoetnik afnemen van deze firma.
Ik gaf de afmetingen door en kreeg als antwoord of ik niet voor de gangbare maat kon kiezen.
'Nee' was mij antwoord wat ik heb maar beperkte ruimte. Waarop werd gezegd dat vanwege de vakantie periode ( medio augustus ) het even kon duren voordat ik een prijs opgaaf zou krijgen.
Ik heb toen nadat ik 4 weken niets gehoord heb dezelfde offerte verstuurd. En weer geen reactie
Gekregen. Begrijp mij goed ik houd niet van modder gooien maar deze lui hebben blijkbaar alleen baat bij grote afnames. En geen oog hebben voor de kleine liefhebber.
Groet,
Michiel

Michiel, ik deed zelf geen zaken met Habru, maar sprak ze wel vaak op diverse beurzen, ik herken deze handelswijze niet, het lijken mij mensen die bereid zijn om uitdagingen aan te gaan ook wat betreft service, is hier iets fout gelopen ?


Update Habru

Verstuurd vanaf mijn iPad dhr-n, Heb ook een h-spoetnic laten maken via een tekening en deze is zeer afwijkend van de normale spnic.Speel vanaf een balcon 4hoog.Ben zeer tevreden met het resultaat ! Raad u aan ,ga met uw wens er naar toe,dan kunneze precies zeggen wat kan en wat niet. Vrgr Egbert


Egbert dank voor reageren 

 

  


vraag kan men stellen op oomentijn@hotmail.com

Oudere vragen klik hier....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Terug naar startpagina