Terug naar startpagina

 
Fraude
ik lees net het stukje over de fraude van W S..maar zijn er niet meer mensen bij betrokken? ik lees dat hij chips achterhield waarmee hij ze deed klokken terwijl de duiven nog onderweg naar huis waren. Maar met inkorven worden ze toch eerst door de chipscanner gehaald? hoe kan die chip dan bij de fraudeur terecht komen na het inkorven??
De manden worden verzegeld. ??????
Ik kan alleen zeggen dat hij zich diep moet schamen, de eerlijke hard werkende mensen om de duiven in goede conditie te houden zijn de dupe van deze fraudeur. Alle wedstrijden van zijn afdeling moeten als ongeldig worden verklaard, omdat de duiven die wel daadwerkelijk bij de eerste behoren door hem geen schijn van kans maakten om te winnen. Deze duivenmelker mag dan van mij dan ook per direct stoppen met de duiven, en de verkochte duiven terughalen, of deze mensen hun geld terug betalen. Hij zal waarschijnlijk niet gefraudeerd hebben voor de mooie resultaten, maar geldkwestie.

BESTE IK GA U IN PRIVEMAIL EEN EN ANDER UITLEGGEN, GELD JA IVM VERKOOP DUIVEN

Fraude

Best hr oome
Wat betreft de hr snel die dit heeft gedaan de goocheltruc met zijn chip dat heeft hij natuurlijk al heel lang gedaan alleen niemand kon hem daar nog op pakken .
Wat ik echter niet begrijp .ik ben al jaren lang de inkorver bij onze club de zwaluw in laren niemand maar dan ook niemand kom met zijn handen aan zijn eigen duiven. ja alleen om ze aan te geven maar niet om de duif over de antennes te halen dat is gewoon niet toe gestaan en zelfs verboden de inkorver pakt de duif aan van de liefhebber en de
inkorver haalt de duif over de plank maar eerst leest hij het ringnummer op dan gaat de duif over de plank en de tweede man die achter de klok zit zal dan ja zeggen als het nummer goed is dat is hoe het werkt en niet anders .
Als dit niet zo gebeurd is en de vereniging dit al die tijd of misschien wel jaren toe heeft gelaten net zo schuldig aan deze fraude .en niet anders .
Wat ik wel wil zeggen is dat deze man zich heeeeeel diep moet schamen en snel moet gaan stoppen met deze sport .hij heeft velen liefhebbers bestolen van hun mooie prijzen en anderen van hun geld en daar bedoel ik mee de duiven die voor veel geld zijn verkocht mijn advies is aanklagen deze man .
En nooit meer mee laten vliegen .
Ps weet deze man wel hoe dat voor zijn vrouw en kinderen moet zijn denk daar maar is aan. je weet hoe mensen zijn en zeker duivenmelkers
Straf de man op een gepaste manier maar denk aan ze gezin .
Gr Henk


Henk u hebt volkomen gelijk, vooral over de manier van inmanden, ondanks dat je voorzitter bent nooit iemand zelf laten inmanden, om deze zaken niet tegen te komen moet een vereniging

1) Nooit eigen duiven of van familie inmanden

2) De ringnummers altijd oplezen, en controleren op display

3) Ruime afstand van waar de duif aan inkorver gegeven wordt en waar de inmand antenne is

4) Als dit niet goed gebeurt dan is feitelijk de hele club verantwoordelijk voor fraude, gelegenheid maakt de dief

 


vraag kan men stellen op oomentijn@hotmail.com

Oudere vragen klik hier....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Terug naar startpagina