Terug naar startpagina

 
Te gek
Beste oomentijn,

Ik ben Vlaming, Belg dus, en ik weet dat "Hollanders" daar soms nogal meewarig over doen. Toegegeven wij zijn een complex land met inherent daaraan soms ook wat complexe mensen......Maar waarin wij ons als Belgen zeker positief onderscheiden van Nederlanders ?????Wij hebben in BelgiŽ GEEN partij voor de dieren.....Wij hebben in BelgiŽ natuurlijk ook wel "groene jongens", zoals die vooral onder duivenmelkers genoemd worden, maar een partij voor de dieren ????Neen, zo gek zijn we nu ook weer niet...Ik begrijp helemaal niet waar zulke partij specifiek voor staat. Waarschijnlijk claimen zij het dierenwelzijn vorm te geven.....Wat is nu echter dierenwelzijn ?? Wanneer voelen dieren zich wel ??Ik kan me best inbeelden dat in casu duiven zich helemaal niet onwel voelen als zij van een bepaalde vlucht niet thuis raken en ergens onder een of andere brug 'aanpappen' met ook zo"n verloren gevlogen exemplaar en een fijn gezinnetje stichten....Weet de partij voor de dieren dat duiven zich dan "onwel" voelen ???Neen toch, waar zouden zij die "dierenwijsheid" immers vandaan halen ??
Begrijp tenslotte helemaal niet dat er een partij VOOR de dieren bestaat....Nederlanders (en niet alleen Nederlanders trouwens) zouden er eens moeten aan denken een partij VOOR de mensen op te richten....Mensen kunnen immers wel zeggen wat zij "wel" vinden en wanneer zij zich "wel" voelen. Een partij VOOR de mensen zou als opdracht kunnen nastreven daar iets voor te doen.
Een partij voor de dieren, mensen toch !!!!! De dieren zelf zouden zich voorzeker krom lachen als zij moesten weten waarmee die lui zich bezig houden....Gekke nederlanders toch !!!!!

Toffe site, door veel Vlamingen dagelijks gelezen...Zeker verder doen !!!
Grt,
Jos

Beste Jos dank voor uw mail, toevallig bracht ik deze week een bezoekje aan Wim J, voorzitters afd 2, en ook wij kwamen tot conclusie dat er eigenlijk geen partij voor de dieren, voor de ouderen, voor de gelovigen, voor de democratie, voor de vrijheid etc moet zijn, maar een partij die wil regeren, moet voor alle aspecten van de maatschappij staan, voor mens, dier en milieu,arm en rijk, een kanttekening ik hoop dat gaja niet uitgroeid of mensen inspireert om een kopie van voornoemde partij te worden , verder dank voor compliment, wij proberen een site voor iedereen te zijn en te blijven, u kunt lezen wat u wil zonder betalen of premium lid te worden, succes met de duiven en blijf volgen


Upd te gek
Beste Martijn,

Met plezier het stukje van Jos gelezen en inderdaad wij Nederlanders doen af en toe laconiek over de Belgen maar toch wil ik hem corrigeren, zij hebben inderdaad geen partij voor de dieren maar als de voorzitter van het sportcommite in BelgiŽ bv.bij warm weer beslist dat er geen vluchten mogen gehouden worden dan kan de Belgische Bond op hun achterste poten gaan staan dan worden er geen vluchten gehouden dus in principe hebben ze daar ook zoiets als een partij voor de dieren.

Gr.jo

Jo ook aan u dank voor inzenden


  

 


vraag kan men stellen op oomentijn@hotmail.com

Oudere vragen klik hier....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Terug naar startpagina