Terug naar startpagina

 

Gezellige samenkomen, mooi initiatief


Martijn,
om onze duivensport gezellig te houden en een boost te geven aan de sport wil ik graag iedereen uitnodigen die wil komen voor een gezellige hapje borrel en nog veel meer. Ifo op mijn website. www.nabilboulaayoun.nl  zodat ze weten waar ze moeten zijn om te reageren.

voor ge´nteresseerden

binnenkort wil ik een lekker hapje organiseren met veel lekkers en drinken bij mij op de locatie. er is plaats voor iedereen!! hierbij kunnen jullie met elkaar bijkletsen, duiven in de handen nemen en bezichtigen, stambomen inzien en nog veel meer. iedereen is welkom! wel even mailtje sturen of u komt zodat ik weet hoeveel eten ik moet bestellen bij de catering! tot snel allemaal! wordt een gezellige dag! agenda: opening presentatie van mijn duiven, aarzel niet om zelf ook duiven mee te nemen! lekker bijkletsen met elkaar. vragen of opmerkingen betreft duivensport die we met elkaar willen delen we worden er alleen maar wijzer van! en uiteraard veel plezier met elkaar beleven. zo houden we de sport gezellig! mis deze dag niet! op het einde van de dag worden er 2 jonge duiven verloot uit mijn beste kwekers!!


Ge´nteresseerden kunnen aanmelden en informatie krijgen op de website: www.nabilboulaayoun.nl  , over het waar en wanneer hopelijk mag dit initiatief rekenen op veel respons, en worden er leuke contacten gelegd, en wordt het een geslaagde en gezellige duiven dag.

 

 


vraag kan men stellen op oomentijn@hotmail.com

Oudere vragen klik hier....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Terug naar startpagina