Terug naar startpagina

 

Upd voor ge´nteresseerden         http://www.pigeonsports.nl/products/de-week-van-martijn-week-221/

beste martijn,
ik ben het weer ja sorry ik ben nu eenmaal een fantieke duivenmelker.
ik las uw verhaal op voor geintereseerden over meester frank visser betreft burenruzie ivm duivenoverlast. ik wil hieraan toevoegen dat ze letterlijk wat aan het zoeken zijn om wat op tv te kunnen plaatsen. ik wil u dan ook complimenteren dat u hier niet op bent ingegaan. want kans is groot dat de duivensport weer negatief in beeld komt, en dat eventuele stille buren opeens gaan klagen nav de eventuele programma over duivenoverlast. ik heb zelf een buurvrouw die al 2 jaar klaagt over mijn duiven. ze vind het geluid irritant van de duiven en als ze loskomen vliegen er veren in haar tuin. (pure pesterij) ze is naar de woningcorporatie gegaan om deze klacht te melden, en zijn ook bij mij geweest. de woningcorporatie heeft mij gelukkig in het gelijk gesteld omdat hij zei dat er nooit overlast van postduiven kan zijn omdat ze meestal na training binnen komen. en betreft geluid van de duiven moet ze mee leren leven want het is geen oorverdovend geluid.
veel mensen denken dat duiven vieze beesten zijn. maar de postduiven die wij hebben zijn nog schoner dan de mensen zelf. 2x per jaar dierenarts controle en inentingen etc. en een puike verzoring. mensen doen de postduiven vergelijken met de stadsduiven (vliegende ratten) noemen ze ook wel eens. dus is er een probleem met de buren. laat ze op de koffie komen en leg uit wat de sport inhoudt en hoe schoon de duiven zijn. vaak hebben ze er begrip voor en vinden ze het nog leuk ook. uiteraard heb je uitzonderingen zoals mijn buurvrouw die blijft klagen. maar de woningcorporatie zei dat ik me duiven niet hoef weg te doen en niks van moest aantrekken. dit staat zwart op wit, en geeft me gelukkig rust en plezier in de sport. nogmaals mijn complimenten over uw handelswijze tegenover meester frank visser.

Beste, als mensen met problemen gebruik willen maken van de diensten van dit programma kan ik ze niet tegenhouden, maar actief mensen aanmelden gaat me te ver
 


vraag kan men stellen op oomentijn@hotmail.com

Oudere vragen klik hier....


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Terug naar startpagina