Bekijk de nieuwsbrief online
Click 'Display images' to view images
Op (de) Hoogte
Nieuwsbrief 6 april 2018
Secties/Platformen
OfficiŽle start sectie Marathon
Van: bestuur sectie Marathon

Na een tweetal vergaderingen met het NPO-bestuur en alle andere secties bij elkaar, willen wij nu samen met u de officiŽle aftrap gaan geven met onze eigen sectie.

En daarom nodigen wij u van harte uit om op 18 april vanaf 20.00 uur de eerste officiŽle sectievergadering bij te wonen. Op de agenda onder meer:
  • de benoeming van twee bestuursleden voor de sectie
  • de invulling van de functies binnen het sectiebestuur
  • uitleg van de nieuwe NFO-regeling

Klik hier voor de officiŽle uitnodiging met daarin ook de volledige agenda en praktische informatie over de vergadering.

placeholder_600x120.png
NPO Bestuur
Seizoensstart 2018
Het is alweer begin april en voor velen kan het niet snel genoeg mooi weer worden. Het is weer lekker om met de duiven aan de wedvluchten deel te nemen. Sommigen zijn nog volop bezig met de voorbereidingen en genieten ook van het voorjaar.

Op de website blikken we als NPO bestuur vooruit op het komende seizoen en de ontwikkelingen om ons heen. 
 
Lees verder
Secties/Platforms
Doe mee met Platform Jong
De duivensport moet beter en vooral positiever gepromoot worden. Dit kunnen we landelijk doen maar hierin ligt ook een grote verantwoording voor de liefhebbers zelf. Waar het allemaal om moet draaien is het plezier in de omgang met de duiven. Daar begint de duivensport voor iedereen mee.

We willen graag met alle liefhebbers nadenken over de duivensport. Op Facebook hebben we een pagina Platform Jong NPO waar we iedereen graag op uitnodigen om samen met onze na te denken en ideeŽn te ontwikkelen. Daarnaast zijn we op zoek naar enthousiaste, betrokken leden die willen meedenken en die samen ideeŽn willen uitwerken. Klik hier voor de complete uitnodiging.

Interesse? Meld je aan voor 26 mei aanstaande via platformjongnpo@duivensportbond.nl. Aanmelden kan ook via de Facebook-groep.
Lees verder
Agenda
Activiteiten in de verenigingen


Loting deelname EK (Mira)

10 april 2018
Afdeling Oost-Brabant, kring Oss e.o.

Op 10 april vindt de loting plaats voor deelname aan het EK te Mira tijdens de pauze van de bestuursvergadering van Afd. Oost-Brabant met de Kring Oss e.o.
U ontvangt zsm bericht!


Golden Classic Marathon
14 april en 5 mei 2018
Postduivenvereniging De Luchtbode     

Postduivenvereniging De Luchtbode organiseert een Golden Classic Marathon voor alle Fondliefhebbers met een prijzenpot van Ä 10.000,-. Inzetten en verkoop speenrijpe jonge duiven op zaterdagavond 14 april en 5 mei. Adres: Reeweg 89 te Hendrik-Ido-Ambacht. 

Start verkoop 20.00 uur. Klik hier voor meer informatie.
Klik hier voor de complete agenda
placeholder_600x120.png
Uw verenigingsactiviteiten op de kalender
Staat er een tentoonstelling, huldiging of een andere activiteiten op de agenda? Wij kunnen uw activiteit in Op (de) Hoogte en op de NPO-website vermelden.

Laat ons weten: 
ē    wanneer uw activiteit plaatsvindt
ē    leg kort uit wat de activiteit inhoudt
ē    vertel waar en wanneer de activiteit plaatsvindt
ē    stuur een link of bijlage mee voor meer informatie

Stuur uw activiteiten door naar info@duivensportbond.nl
Lees verder
Sponsoren
bonyfarma.png
verselelaga.png
Afmelden voor de nieuwsbrief