LET OP
Overtuig Je of alles goed is.... Bij twijfel niet kopen... Maak duidelijke afspraken over leveringen... gezondheid ..en staat van het gekochte item....
Let extra op als er vooruit betalingen moeten worden gedaan voor verzending van een item....voorkom ongewenste verrassingen...
Ga item halen of onder rembours....

 

 

Bonnenverkoop voor Anja Rizvic die erg ziek.en tumor heeft

Anja Rizvic uit Swifterbant is nog maar slechts 5 jaar. Zij is getroffen door een zogenaamde “hamartoma tumor”in haar hersenen. In Nederland is er helaas gen behandeling mogelijk. De noodzakelijke behandeling kan wel in de VS gedaan worden, nl in Mephis (Tennessee).
De behandeling laat de tumor mogelijk slinken en daardoor zal Anja van haar hoofdpijn afgeholpen kunnen worden.
Anja is net als alle andere meisjes van vijf jaar. Ze wil graag prinses of superheld worden, met vriendinnetjes spelen en vindt school leuk.
Om haar te helpen is geld nodig. De kosten worden rond de 10.000 geschat. Een gedeelte daar van is reeds via een doneeractie opgebracht.
Het is onze hoop dat wij als duivenmelkers klaar staan om dit jonge meisje te helpen.
Henk Strijker en Bertram van Zuiden hebben het initiatief genomen om een bonnenverkoop op te zetten.
 Daar is ruim gehoor aan gegeven, maar liefst 112 bonnen zijn er beschikbaar gesteld.
Om het geheel te organiseren is de hulp ingeroepen van Jacco van Grol en Simon Zeeman.
Zij hebben monnikenwerk verricht door al deze bonnen te beschrijven, aan te kleden en op de website te zetten. Dit alles in 1 week in elkaar gezet.
De website www.npoauction.com heeft gratis haar medewerking verleend voor de verkoop.
https://www.npoauction.com/category/verkoop-anja-rizvic-swifterbant
De verkoop gaat zaterdag 21 maart om 19.00 uur online en eindigt op 4 april om 21.00 uur.
 Wij zijn ons er van bewust dat door de snelheid van de organisatie er foutjes kunnen zijn ontstaan. Meld deze dan per app of mail aan Bertram van Zuiden 06-42451288 of lbvanzuiden@hotmail.com. Telefonisch doorbellen levert altijd nieuwe fouten op.
Heeft u een technisch probleem met de site, bijvoorbeeld met het inloggen bel dan even met Simon Zeeman 06-23801027. Bij de site zit wat mail verkeer wat helaas soms in de Spam blijft zitten. Hierdoor zijn er wat problemen met herstellen van bijvoorbeeld wachtwoorden, die door Simon zo hersteld kunnen worden.
Wij danken iedereen voor hun toezeggingen, hun medewerking aan wat dan ook. En we wensen u en onszelf succes met de verkoop,
 niet in de laatste plaats om Anja te kunnen helpen, dat zou heel fijn zijn.
Namens de organisatie Bertram van Zuiden