Overtuig Je of alles goed is.... Bij twijfel niet kopen... Maak duidelijke afspraken over leveringen... gezondheid ..en staat van het gekochte item...voorkom ongewenste verrassingen....
 

 

 

Beste duivenmelker,

Vorig jaar heb ik voor het eerst alleen uit mijn vasthouders gekweekt en de jongen van de vliegers via duivenmarktplaats verkocht.
 Dat is mij en de kopers zeer goed bevallen.
 In 2017 wil ik hetzelfde doen! Daarom:

Ook in 2017 ga ik alleen uit mijn kleine groep vasthouders jongen kweken. Ik heb te weinig tijd en ruimte voor de duiven en kweekte er  steeds weinig jongen van. De jongen uit de vliegers zaten de jongen uit vasthouders letterlijk in de weg.  Zo weet ik dus niet snel genoeg wat deze duiven waard zijn.
Dit jaar wil ik maximaal 30 jongen en doe dat in drie rondes uit de vasthouders.
 Geen jongen uit de weduwnaars voor mezelf dit jaar.

Om mijn weduwnaars toch bakvast te maken wil ik er wel een ronde jongen uit kweken.
Het zou zonde zijn als ik deze jongen wel groot laat worden en er verder niets mee doe. 
Deze jongen ga ik niet zelf houden en zijn voor een appel en een ei te koop. € 25,00 per stuk, en 12 voor € 250,00.
 Indien gewenst mag u  zelf deze winter de duiven komen bekijken om de vliegers te beoordelen zodat u weet wat er ongeveer geboren kan worden.  
Voor u een kans om voor weinig toch potentiële versterkingen te halen. 
Waarom een bedrag vragen en niet weggeven?
Ik wil zeker weten dat de persoon die deze duiven neemt serieus probeert te zijn met ze. Dan weet ik of de nakweek het goed doet.

 

Koppeldatum zal half januari zijn, ik wil de duiven rond 24 maart op weduwschap hebben. Winterkweek geen optie.

 

Ik heb 15 vliegkoppels en vlieg alleen met de doffers. Vorig jaar een minderseizoen omdat ik veels te weinig tijd aan de duiven kon besteden vanwege werkzaamheden en een heel jong gezin. Toch werd ik wel 3e aangewezen op de midfond, en in 2014 stond ik diverse vluchten vermeld bij de hokprestaties in onze afdeling.  Mijn duiven komen van de regionale topspelers hier en kinderen daarvan zijn dus mijn vliegers.
 In 2017 gaat er helaas nog minder tijd zijn. Duivensport bedrijven op topniveau vereist 110% aandacht en de duiven op 1.
De duiven staan bij mij op plek 3.  Ik ben niet de grote kampioen, maar mijn duiven zijn wel goed gebouwd en met meer tijd kan ik zeker goed meekomen.
 ( win liever eerste prijzen in de zomer maar winter 2016 mooiste jonge duivin en mooiste oude duivin op de tentoonstelling hier in de regio) 

Mocht je geïnteresseerd zijn dan hoor ik dat graag:

Pcmast@multiweb.nl  

Enkele vogels: