LET OP
Overtuig Je of alles goed is.... Bij twijfel niet kopen... Maak duidelijke afspraken over leveringen... gezondheid ..en staat van het gekochte item....
Let extra op als er vooruit betalingen moeten worden gedaan voor verzending van een item....voorkom ongewenste verrassingen...
Ga item halen of onder rembours....

 

 

Verkoop Mondial Grand Prix Philippines Veiling van 30+1 zwaar geteste duiven met wereldlijnen.

  Dit betreft duiven van Mondial Grand Prix Philippines (Nederlands Test Center)
De duiven hebben gevlogen uit de oosthoek, en vanwege de vaak in Nederland westenwind garantie voor zware vluchten en solo aankomsten. Gegarandeerd lage snelheden en sterke duiven.
De duiven krijgen op dit testcentrum gelijke voeding, huisvesting en medische begeleiding, kortom gelijke omstandigheden. Eerlijk spel!!!!!!!!!!!!!
Bij deze races brengen we door andere gekweekte duiven in ons test centrum, en spelen met deze duiven. Internationaal? ik zeg ja, daar er maar liefst 8 landen duiven aanleverden.

Deze zwaar beproefde duiven (30 stuks) komen nu in de verkoop, 1 extra die de races niet gevlogen heeft en voortijdig met een gekneusde vleugel af moest haken.
De races en verkoop hebben tevens tot doel om de baten naar een heel goed doel over te maken, nl Philippines Children Hospital in Quezon City, Waar kinderen met ongeneselijke kanker hun korte leven te verblijven.
En om deze kinderen hun korte leven als kind wat dragelijker te maken is de keuze wat mij betreft niet zo moeilijk. Ik wens u een mooie veilig, en hier zit zeker wat tussen als u van echt sterke duiven houd.

Koop 23 MGPP-170339 1e prijs eindrace Lohne (D) met 30 minuten voorsprong !

Koop 31 MGPP-170371 1e Asduif                                                                      

Migael Madayag & Piet van Hoolwerff


08 | MGPP-170220 - Team DOLT (2e Asduif Totaal23 | MGPP-170339 - Jan Gerrits - Vroomshoop

31 | MGPP-170371 - Pascal Jongsma - Womerveer


 

Einde veiling zondag 16 december 19:00 uur

info@duivenveilingen.nl

www.duivenveilingen.nl