Duivensport Reuver

TERUG NAAR OVERZICHT

   PDV Duivensport Reuver.
Eerste én tweede prijs voor Ine de Rijck!
Één kwartier na de lossing in Sens, werden de 316 duiven van 19 liefhebbers van onze vereniging voor de natoer in Rethel, op een afstand van 233 km, om 09.45 uur gelost. Na ruim twee uur én drie kwartier vliegen, viel de eerste duif om 12.32 uur bij Ine de Rijck en bereikte een gemiddelde snelheid van ruim 83 km per uur en anderhalve minuut later viel hier hun tweede duif, goed voor de tweede prijs in de vereniging! Weer anderhalve minuut later viel bij Jan Op het Veld zijn eerst getekende, goed voor plaats drie.
De vlucht stond ruim een half uur open voordat de 106 prijzen verspeeld waren en hier speelt Ine 19 van haar 22 ingezette duiven in de prijzen en Jos Smeets, beginnend met prijs zeven én acht, zes van de zeven en broer Thijs vijf van de zes.
In samenspel de Grensstreek, met 577 duiven van 36 liefhebbers, zien wij op de eerste vier plaatsen duiven van onze vereniging en hier stond de vlucht bijna 12 minuten langer open, voordat de 193 prijzen verspeeld waren en wij hierdoor 10 prijzen over hadden.( Op bijgaande foto zien wij Louis, de man van Ine, en zoon Roy, die met de verzorging achter haar successen staan)


 

 

TERUG NAAR OVERZICHT