Duivensport Reuver

TERUG NAAR OVERZICHT

   PDV Duivensport Reuver.
Eerste prijs voor Toon Smeets.
Zaterdagmorgen om 09.30 uur werden in Sens, op een afstand van 397 km, provinciaal 3099 jonge duiven van 151 liefhebbers gelost en hiertussen zaten 48 duiven van 7 liefhebbers van onze vereniging. Hier viel om 15.09 uur de eerste duif bij Toon Smeets en deze bereikte een gemiddelde snelheid van 70 km per uur. Vijf minuten later viel bij Kurt Bonke in Belfeld zijn eerste duif, goed voor plaats twee en op de derde plaats volgde, drie minuten na de duif van Toon, de eerste duif van zoon Jos. Zes van de zeven liefhebbers zien wij op de prijslijst, welke één uur en 8 minuten open stond voordat de 16 prijzen verspeeld waren.
Buiten onze vereniging, werden geen duiven van andere liefhebbers van ons samenspel de Grensstreek gezet, zodat deze uitslaglijst tevens de uitslaglijst van het samenspel is.
Provinciaal hadden wij bij deze weersomstandigheden geen kans om een kopprijs te behalen en zien wij Toon hier beginnend op plaats 90 en hier werd de vlucht ook eerder afgesloten en komen wij 3 prijzen te kort.
Volgend weekend wordt het jonge duiven seizoen afgesloten met de vlucht vanuit Lorris en volgen er nog drie natoer vluchten voordat het vliegseizoen wordt afgesloten en de kampioenen bekend gemaakt kunnen

 

TERUG NAAR OVERZICHT