Duivensport Reuver

 

 
TERUG NAAR OVERZICHT
 

 PDV Duivensport Reuver.
Eerste én tweede prijs voor de kombinatie Hoezen-Steinhage.

Zaterdagmorgen 25 juni werden in Chalons en Champagne, op een afstand van 287 km, van 17 liefhebbers van onze vereniging 173 duiven om 07.00 uur gelost. Door de harde zuid-westen wind bereikten de kopduiven gemiddelde snelheden van 107 km per uur en de eerste twee vielen in Belfeld bij de kombinatie Hoezen-Steinhage. Frans Rutten volgt op de derde plaats vóór Thijs Smeets en de kombinatie Smits-Ottenheim op plaats vijf. Ook in het samenspel de Grensstreek, met 314 duiven van 34 liefhebbers, zien wij Geert en Wim op de eerste twee plaatsen en Frans op plaats 4 en 9, Thijs op 5 en 8 en de kombinatie Mario en Jei op plaats 7 en hier liepen de prijzen wat langer door en hadden wij nog 19 prijzen over en zag Toon Smeets 9 van zijn 11 ingezette duiven op de prijslijst.Hier behaalden Geert en Wim, met hun 8 ingezette duiven een clean sweep! !
In de Noord Limburgse Unie zien wij bij de eerste 10: Geert en Wim op plaats 2 en 3, Frans op 6 en 10, Thijs op 7 en 9 en Mario en Jei op 8!
Op de uitslag van Midden Limburg, met 1356 duiven van 121 liefhebbers, zien wij Geert en Wim beginnend op plaats 2 én 3, Frans op 6, Thijs op 7 en Mario en Jei op 10 en hier had onze vereniging veel prijzen over; alweer een prima resultaat van de liefhebbers onze vereniging!
Donderdag inkorven voor de wedvlucht Orleans.
 

 

 


TERUG NAAR OVERZICHT