Duivensport Reuver

 

 
TERUG NAAR OVERZICHT
 

PDV Duivensport Reuver.

Mario Smits en Jei Ottenheim schrijven wedvlucht Chalons op hun naam.

 

Zaterdagmorgen om 07.15 uur werden in Chalons en Champagne, op een afstand van 287 km, van de vereniging 134 duiven van 17 liefhebbers gelost. Drie duiven vielen als eerste gelijk om 10.43.20 uur in de bekende "Smeetshoek" en wel als eerste een bij MARIO en JEI, direct gevolgd door een duif van Jos Smeets en alweer een van Mario en Jei. Misschien moeten wij nu in de toekomst spreken van de "Mario en Jei hoek"! Ook in Samnspel de Grensstreek met 172 duiven van 22 liefhebbers, alsook in de Noord Limburgse Unie met 347 duiven van 38 liefhebbers, staan deze duiven op de eerste drie plaatsen; een mooie prestatie! Thijs Smeets behaalde hier met zijn zes duiven een clean sweep! Met deze vlucht werd de vitesse afgesloten.

Da saamspelkampioenen vitesse: Geert Hoezen-Wim Steinhage 1, Toon Smeets 2 én 5, Thijs Smeets 4 en Mario Smits-Jei Ottenheim  5

Verenigingsuitslag Barcelona 22 duiven van 5 liefhebbers:  Herman Simons 1, 2 én 3, Ine de Rijck 4, Jac Pansters 5, Rik Stevens 4, Jan Pansters 7, 8 én 9.

 
 

 


TERUG NAAR OVERZICHT