Duivensport Reuver

 

 
TERUG NAAR OVERZICHT
 

 PDV Duivensport Reuver.
Huldiging jubilarissen én kampioenen 2020 én 2021.
Tijdens de jaarlijkse barbecue in 't Heukske, welke voortreffelijk verzorgd was, werden zaterdag 13 augustus ook de jubilarissen en kampioenen van de afgelopen twee jaren gehuldigd, die toen door de corona-perikelen geen dorgang konden vinden. TOON SMEETS, foto rechts, werd gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap en mocht hiervoor van voorzitter Herm Geerlings een herinneringsbord met een bos bloemen in ontvangst nemen.
Ook MARIO SMITS, foto links, viel deze eer te beurt maar dan wel voor zijn 40-jarig lidmaatschap.
Naast meerdere behaalde kampioenschappen werd Toon ook gehuldigd met het behalen van het generale kampioenschap in 2020,
vóór zijn zonen Jos op plaats twee én Thijs op plaats drie. Ook in 2021 zagen wij hen op de eerste drie plaatsen voor dit kampioenschap, echter in een andere volgorde. Op de eerste plaats zagen we Thijs, gevolgd door zijn vader Toon op plaats twee en broer Jos op drie; een geweldige prestatie voor de familie Smeets die ook in het Samenspel de Grensstreek, de Noord Limburgse Unie én provinciaal vaak in de voorste gelederen terug te vinden waren!
Helaas waren op deze heel gezellige middag de jubilarissen Jei Ottenheim 40 jaar en Roy de Rijck 25 jaar, door omstandigheden niet aanwezig en zullen het bord én de bos bloemen op een later tijdstip uitgereikt krijgen.
 

 

                 


TERUG NAAR OVERZICHT