Duivensport Reuver

 

 
TERUG NAAR OVERZICHT
 

Super uitslag van de bijna jarige Toon Smeets!


Toon liet vandaag met deze uitslag duidelijk zien, dat er komend seizoen weer degelijk met hem rekening moet worden gehouden! Morgen, donderdag, hoopt hij zijn 80ste verjaardag te mogen vieren en zeker mede met deze uitslag moet dit ongetwijfeld gaan lukken! Helaas werden er slechts, ondanks het mooie weer, 211 duiven ingezet. Het inzet tijdstip was voor veel nog werkende liefhebbers te vroeg. De slechts 11 liefhebbers, die duiven ingezet hebben, konden ook spelen voor de paas eieren die aanstaande zaterdag uitgereikt worden na het inkorven voor de tweede trainingsvlucht, helaas gaven zich hiervoor maar 6 liefhebbers op.
De duiven werden bij prachtig weer om 08.30 uur gelost in Marche op een afstand van 127 km en de vlucht kende een vlot verloop. Toon klokte zijn eerste duiven net vóór 10.00 uur en deze bereikten een gemiddelde snelheid van 86 km per uur! De laatste prijsduif, met 1 op 4, viel om 10.11 uur.
Naar verwachting, zeker met de mooie weersvoorspellingen, zullen er komende zaterdag door meer liefhebbers duiven ingezet worden
 

 

 


TERUG NAAR OVERZICHT