Duivensport Reuver

 

 
TERUG NAAR OVERZICHT
   PDV Duivensport Reuver.

Vijfde vluchtoverwinning in de vereniging voor Thijs Smeets.
Zondag werden in Chalons, op een afstand van 287 km, om 08.00 uur 189 jonge duiven van 13 liefhebbers van onze vereniging gelost. De eerste twee duiven vielen gelijk, na drie uur en 11 minuten vliegen, bij THIJS SMEETS en deze behaalden een gemiddelde snelheid van 90 km per uur. De derde duif in de vereniging viel 4 minuten later ook in de "Smeets hoek" en wel bij zijn vader Toon met zijn eerst getekende! Deze drie duiven staan ook op de eerste drie plaatsen op de uitslaglijst van Samenspel de Grensstreek met 261 duiven van 19 liefhebbers! Hier stond de vlucht 25 minuten open, voordat de 66 prijzen verspeeld waren en hier kwamen wij 10 prijzen te kort, omdat in onze vereniging de vlucht 11 minuten langer open stond! In de vereniging zien wij de comb. Hoezen-Steinhage op plaats vier en vijf. Op de eerste 13 plaatsen zien we tien keer de naam Smeets; Thijs 5x, Toon 1x en Jos 4x!!
In Samenspel Roerstreek-Grensstreek, met 923 duiven van 59 liefhebbers, werd Thijs nipt geklopt voor de eerste prijs en zien wij hem hier op plaats twee én drie staan, gevolgd door Toon op vier en Geert Hoezen-Wim Steinhage op vijf en acht.
In de Noord Limburgse Unie, met 316 duiven van 21 liefhebbers, staat Thijs fier aan kop met prijs één én twee en Toon volgt hier op plaats vier en Geert en Wim op vijf en hier stond de vlucht 19 minuten open. Wederom een mooi resultaat, behaald door enkele leden van onze vereniging!!
 

 


TERUG NAAR OVERZICHT