Duivensport Reuver

 

 
TERUG NAAR OVERZICHT
   PDV Duivensport Reuver

Winnaar wedvlucht Chimay Thijs Smeets.
Zaterdag werden in Chimay, op een afstand van 184 km, 552 duiven van 26 liefhebbers van onze vereniging gelost. Door de slechte weersomstandigheden werden de duiven pas om 13.15 uur gelost en tussen de buien door arriveerde de eerste duif in de vereniging om 15.55 uur op het hok van THIJS SMEETS. Door de noord-noordwesten wind en de aanhoudende buien, behaalden de duiven lage snelheden en de vlucht stond bijna één uur open, voordat de 138 prijzen verspeeld waren. De eerste duif behaalde een gemiddelde snelheid van 68 km per uur en Thijs zien wij hierdoor ook op de eerste plaats in Samenspel de Grensstreek met 916 duiven, ingezet door 47 liefhebbers. Hier stond de vlucht ook bijna één uur open en behaalde Thijs zes prijzen van zijn zeven ingezette duiven!
In de vereniging vinden wij onder de eerste 10 aankomsten achter Thijs de Comb.Geert Hoezen-Wim Steinhage op de tweede, derde én zevende plaats én zij spelen 16 van hun 18 ingezette duiven in de prijzen! Dick Boer volgt op plaats vier, vóór Jos Smeets op vijf en Toon Smeets op zes, acht én negen en Jan Op het Veld zien wij hier beginnend op plek tien.
In het Samenspel onder de eerste tien volgde Geert en Wim op plek twee, vier en acht, Dick op vijf, Jos op zes en Toon op zeven, negen én tien.
Een prima prestatie van onze liefhebbers!

 
 

 


TERUG NAAR OVERZICHT