Duivensport Reuver

 

 
TERUG NAAR OVERZICHT
   PDV Duivensport Reuver.
Overwinning voor Toon Smeets.

Afgelopen weekend vonden er twee vluchten plaats; zaterdag de eerste vlucht van de natoer en zondag de vijfde jonge duivenvlucht.
Zaterdag werden voor de eerste natoervlucht van onze vereniging 620 duiven van 25 liefhebbers om 08.50 uur gelost in Burdinne, op een afstand van 106 km. Op de natoer mogen zowel jonge als oude duiven gespeeld worden. Na één uur en vijf minuten viel de eerste duif bij TOON SMEETS met een gemiddelde snelheid van bijna 96 km per uur!
Ook in Samenspel de Grensstreek met 1148 duiven van 49 liefhebbers, zien we Toon op de eerste plaats. In de vereniging volgde op de tweede plaats Jan Op het Veld vóór Jos Cuypers op drie en broer Jack op plaats vier tot en met elf! Herm Janssen met 12 ingezette duiven speelt hiervan 11 in de prijzen en begint hier met prijs 16 tot en met 19! Ook Jos Smeets met 12 duiven, speelt hiervan 10 in de prijzen! De vlucht stond hier 20 minuten open, voordat de 155 prijzen verspeeld waren. In het samenspel waren de prijzen al binnen 15 minuten verdiend, zodat wij hier zelfs 40 prijzen te kort kwamen!
 
 

 


TERUG NAAR OVERZICHT