Duivensport Reuver

 

 
TERUG NAAR OVERZICHT
 

Eerste prijs voor Ine de Rijck van Mont Lucon.
Zaterdagmorgen om 09.30 uur werden er in Mont Lucon, op een afstand van 605 km, provinciaal 1385 duiven van 173 liefhebbers gelost bij een kalme oosten wind. Hiertussen zaten 44 duiven van 9 liefhebbers van onze vereniging. Hier viel na bijna 10 uur (!) vliegen om 18.20 uur de eerste duif bij INE DE RIJCK, 12 minuten later gevolgd door de eerst getekende van Jeu Theunissen. Weer drie minuten later viel bij Thijs Smeets zijn eerste duif en genoemde duiven bereikten bijna een gemiddelde snelheid van 68 km per uur wat een geweldige prestatie is bij deze hoge temperatuur!
Hier speelt Ine vier van haar 12 ingezette duiven in de prijzen en Thijs twee van de vier!
Bij het lichten van de klokjes om 22.00 uur hadden slechts 17 van de 44 ingezette duiven hun thuishok bereikt. Op de prijslijst van 11 prijzen zien we zeven verschillende liefhebbers van de negen die duiven gezet hadden en de laatste prijs viel hier net vóór half acht, ruim één uur na de eerste aankomst bij Ine.
In samenspel Roerstreek-Grensstreek met 246 duiven van 30 liefhebbers zien we Ine ook op de eerste plaats en in de Wefo, met 518 duiven van 53 liefhebbers zien we Ine op een mooie vierde plaats!
Provinciaal begint zij op de zesde plaats; een super mooie prestatie en hier behaalt zij 5 prijzen van de door haar 12 ingezette duiven!
Ine, Louis en Roy geniet hiervan, gefeliciteerd!
 

 

 


TERUG NAAR OVERZICHT