Duivensport Reuver

 

 
TERUG NAAR OVERZICHT
 

Mooie overwinning én uitslag voor Thijs Smeets!
Zondagmorgen om 08.00 uur werden in Melun, op een afstand van 378 km, bij een kalme zuidwesten wind provinciaal 3911 duiven van 330 liefhebbers gelost. Hier tussen zaten 259 duiven van 21 liefhebbers van onze vereniging. Om 11.42 uur viel hier de eerste duif bij THIJS SMEETS en deze klasbak bereikte een gemiddelde snelheid van bijna 102 km per uur! Een halve minuut later viel, tegenover Thijs, bij zijn vader Toon de tweede duif en wel zijn eerst getekende. De derde prijs was voor de combinatie Hoezen-Steinhage uit Belfeld, gevolgd door de tweede duif vanThijs en de tweede duif vanToon op plaats vijf. Thijs zien we ook nog op plaats zes, negen én tien, vijf duiven bij de eerste tien en totaal negen prijzen van zijn 10 ingezette duiven! Dick Boer mag ook terug zien op een mooie prestatie op plaats zeven én acht en ook hij speelt 9 prijzen van zijn 10 ingezette duiven! De vlucht stond 26 minuten open, voordat de laatste prijs verspeeld was.
In samenspel Roerstreek-Grensstreek, met 767 duiven van 69 liefhebbers, zien we Thijs ook op de eerste plaats en ook nog op plaats zes en tien.
Provinciaal wordt hij nipt geklopt voor de eerste plaats; hij was er nu heel dichtbij voor een provinciale overwinning! Het seizoen is nog niet voorbij, maar hij mag nu al terug zien op een super geslaagd seizoen! Provinciaal zien we Toon op een vijfde én elfde plaats en Geert Hoezen en Wim Steinhage op een zesde plaats; alweer een super mooie prestatie van onze leden.
 

 

 


TERUG NAAR OVERZICHT